Time to make changes in life

Nu jävlar ska jag ta tag i min egna träning, skäms ju förfan. OTH nu, dagen har mestadels spenderats framför OS i fälttävlan.. & en sväng upp till stingsberget blev de allt! Repris på de imorgon förmiddag, sen blir de att kolla OS igen & imorgon är de sista grenen. Hoppning! KBK SWEDEN

28 juli

Bad day. De positiva med dagen va mina ponnysar som skötte sig så jävla bra, dom gör verkligen dagarna så mycke lättare. Annars då? Rullar på, finns inte mycke mer att säga faktiskt. Ska ta och träna lite, weird huh? Och imorgon bitti ut på en löprunda. Hoppas på sol så att man kan ligga och steka fläsket en aning innan OS på televisionen drar igång.
 

OTH!

Va nyss ute med den vilda, knäppa & dunderfina, orangea ponnyn. Stegrade och hoppade runt i början, men sen skärpte han till sig och gick på rätt bra! Nöjd med pållen. Inter fick sin vila idag, men blir ut tidigt och rida båda två imorgon. Ska försöka ta mig en springrunda också.. eller försöka? JAG SKA. Städat rummet och gjort de fint. Not. Men endå, renare och större blev min övervåning! Iallafall på min del av hela rummet. Ska kika oth nu när jag fått tag i säsongerna tack vare min otroligt coola kåmpis som jag inte tänker nämna något namn på, för cool för att nämnas på min blogg. Och snart sätter OS igång också, snacka om att jag kommer vara inne en hel del dom här dagarna som kommer.. Bäst för gud att de inte regnar. Fast får väl se om OS hinner så långt ens, buhu..