25 december

Hola amigos! Tänkte berätta om gårdagen, men är uppe bland molnen just nu, typ..  Så det får bli senare helt enkelt!

Har idag suttit upp på Interusen, red en sväng bland strömsholms gator och bara mådde super! Både jag och Inter har ju haft ett rätt långt uppehåll, men idag så börjar vi från ruta ett till vårat mål bästa år! Räknar ner dagarna, för både de roliga och ledsamma..


Nu sitter jag och trycker gott, kvarg med bär och kaffe! De ni. Och mitt ljus är såklart tänt, hihiYou're my end and my beginning Even when I lose I'm winning


Såhär ser de ut för mig just nu, helt okej! Sista dagen med lektioner idag, vilket kändes hur underbart som helst. Efter skolan drog jag, pappa och Anna till Glada hästen för att hämta de som beställts och handla upp de sista av sponsorpengarna. Så jävla glad att få ha såna underbara sponsorer! Ska snart ut till stallet för att mysa lite med mina pållar, imorgon flyttar även Annas Farri in i stallet. Blir granne med Inter, spännande!

Imorgon är det avslutning, sen jullov (!!!!!) och därefter helg, va med pojkvän, va med vänner, va med hästarna.. Lovet kan inte direkt bli så mycke bättre va? Neeej 😊


Don't ever let go

Hola. Seg dag, seg jag. Har pluggat en hel del, men inte tillräckligt som jag borde.. Så blir att ta tag i plugget igen & mera sänghäng för min del..


Interusen och Brownie har jag iallafall pysslat om tidigare idag, såååå skönt att ha ett eget stall!