Jul. 28, 2013

Nu är vi påväg till Mantorp, finally. Är enormt taggad och ska se till att ge 110%, MINST! vet att min krigare är redo att ge allt as usual, så bara de ger mig sån kick och energi. Nej herre, ni som inte förstår hur de är att känna dessa adrenalinkickar har missat livet! Sån sjuk känsla. Nu ska jag fortsätta ladda och vara social med min papi, önska oss lycka till nu!

Keep your head up, keep your heart strong

Världens finaste
 
Har gjort rent all utrustning, smörjt och fixat stallet. Nu är det bara Inter som ska badas och fixas, sen packa in allt som ska med i bilen! Väldigt taggad inför imorgon, blir en cncp* i Mantorp. Vi startar dressyren 08.12 så det blir att gå upp.. efter 2 någon gång imorgonbitti? Drar sen senast halv 4, så de är bara att ladda! Nu ska jag ta och steka lite pancakes som ska med imorgon, sen ut och hjälpa Jenni med sin häst. Hörs
 
 
 

She said better to have and not need, than to need and not have

Under gårdagen hann jag med rätt så mycket och kvällen spenderades med bästa kusin. Kikade bio, Känn ingen sorg och den va såååå bra. Ska verkligen se den igen! Men superkul kväll, verkligen.
 
Solade med mami på Lövudden innan jag red interus och han fick gå ett lätt dressyrpass idag. Vi red igenom programmet, kände så att allt satt som det skulle och det gjorde det, till slut. Men bra fin är han, min pojke! Trots att han var inte 100% idag & kan väl inte säga att jag heller va det, men tur är ju att vi blir det tillsammans.
 
 
Imorgonbitti ska jag och pappa ta en liten biltur, mer säger jag inte utan jag tycker bara att alla ni som läser min blogg, ska hålla tummarna!