Dagstorp CNCP*

1.
2.
3.
4a & b.
5a.
5b & c, sedan linje till 6:an (trippelbrush)..
6.
7.
8.
9a.
9b.
10a - båge till b;hindret..
10b.
11a.
11b & c.
12.
13.
14a - denna vi vägrade ut oss på
14b.
15.
16
17- genom vattnet för att komma till tunnorna..
18.
19.
*igt - bästa - ch:s el - d-ponny - dagstorp - dressyr - efcon - eventing - fälttävlan - inters morio - orchis morio - skåne - sponsorer - yohanna andersson

Dagstorp 25/5 resultat

Nästan en hel vecka efter, men nu kommer iallafall resultaten för er som inte vet hur det gick. Bilderna segar något enormt, så det får ni vänta på ett tag till.
 
 
Dressyrmomentet; FEI svenskt fälttävlansprogram 2003, lång bana i paddock: 42,6 straff aka 71,5%
Fick en bra framridning, gjorde många övergångar och tempoväxlingar i volter. Galopperade även på ordentligt innan vi skulle dra oss till banan, för att få han lite extra vaken - Gillades! Startade utifrån, en underbar känsla och var glad från start till slut. Inte många kommentarer på protokollet, var en halt som blev ojämn och as usual, våga öka tempot! Men så galet fin och lyhörd Inter så de grejerna är upp till mig att ordna hädanefter.
 
 
Hoppmomentet; 105 cm: 4 fel i gräspaddock
Vilken känsla, även här från start till slut. Maxade hinder med en trekombination som slutlinje. Vi fixade den trots att vi aldrig hoppat en sådan linje förr! Så duktig ponny. Det jag gjorde mot ett räcke var inte okej mot Inter, var bara broms för min del men trots det kom vi över, men fick med den bommen - nästan givet faktiskt. Så 4 fel, men en fantastisk känsla.
 
 
Terrängmomentet2250 m, idealtid 4,31 min, 27 språng: Ute
Jag visste att det skulle komma betydligt svårare banor än Kinda, då Kindas *-iga var otroligt snäll - en bra debutbana. Då kan man ta Dagstorp som ett bra exempel, maxad tid, maxade hinder och maxade svårigheter. Trots det tog vi oss runt alla hinder hur fint som helst och Inter bara gasade på, av helt egen motor. Mot slutet så var det en linje med en rejäl stock - no problem - men med en (extrem) djuplandning, därefter en häck m. grav. Vi kom aldrig över den stocken och tar på mig allt, finns inget att skylla på Inter då han gjorde allt han kunde och jag tror definitivt att jag gav honom fel signaler. Vi har aldrig hoppat något så stort, så det är bara att träna på! Verkade inte som att det bara var vi som blev uteslutna, då bara 4 kom runt av 12 startande. Det hade varit grymt om vi kommit runt felfritt, så hade vi knipit en placering! Menmen, utan motgångar lyckas man aldrig få några framgångar!
 
6;e hindret i Dagstorp, cncp*
*igt - bästa - ch:s el - cncp* - d-ponny - dagstorp - dressyr - efcon - enstjärnigt - eventing - fälttävlan - hoppning - inters morio - skåne - sponsorer - terräng - word
1

Dagstorp CNCP*

Bilder kommer snart..