Stop being afraid of what could go wrong and think of what could go right

Börjat dagen med att ta ut pållarna och nu väntar en stor kopp kaffe på mig. Själv väntar man på att Sofie ska vakna, sen blir det antagligen photoday något senare! Inter ska ridas, men har även Spirit idag så dagen ägnas åt att vara i stallet mest hela dagen. Som det ska vara, helt enkelt!
 
 
2

Love at first sight

Äntligen hemma efter en heldag med bilåkande. Åkte först till Enköping, sen vidare till Gävle. Har kollat storhäst på de två ställena.. Det känns lite jobbigt, nu när man börjar tänka på helheten. Att jag kommer gå över på storhäst. Men detta kommer bli bra, det vet jag.

Men slut på deppigheten för stunden, idag fick jag träffa världens mest saknade på denna jord, Celvin! Min första ponny, som nu bor i Gävle hos den bästa familjen han någonsin kunnat fått. Helt sjukt vad jag älskar den lilla plutten! Mår så bra nu som fått se mitt hjärta igen.
 
Nu chillar jag med livet, dricker kaffe och ska kolla filmer & bilder från dagen soon, woopi.
 
 
 
 
 
2

What you do makes a difference, and you have to decide what kind of difference you want to make.

Håller på att leta skräckfilm med mor min, får la se vad de blir. Nyss vart och köpt teé iallafall, finns knappt nå bättre ju och kände att det var need-to-have ikväll!
 
Dagens ridpass med Donald blev detsamma som Inters igår - bom - upphöjt - bom som han skötte väldigt fint när han väntade på mig och inte drog sitt egna race. Tränade mest på att ha en samlad galopp - alltså mycket kraft baikfrån, fram! Gjorde även en hel del övergångar från skritt till galopp, galopp till skritt för att få en ordentlig aktivering i kroppen på honom. Duktiga häst, får tacka så himlans mycket för lånet av honom denna helg Becca!

 
Inter fick göra repris på gårdagens träning, alltså det jag gjorde med Donald. Kändes bra även idag, lyhörd och hade mycket energi - gillas! Kände bara av att allt satt, nöjde oss ganska snabbt och drog sen ut på en tur med honom. Har inget att klaga på hos Inter, utan ger mig själv något att tänka på och det är mina armbågar. Samma visa varje gång, att dom alltid hamnar bakom mig. Ska bli ändring på, är dock ett problem jag oftast har på Inter, men sällan på andra hästar. I dont know why..