Well sometimes you can't change and you can't choose

Skolan idag var så otroligt trög, men skönt att få träffa alla igen så de satte humöret på topp. Men till interus istället som får en riktigt fet guldstjärna för dagen, skötte sig otroligt fint med mitt påhittade longeringsset liknande pessoa. Gäller att använda min minimala kreativitet på rätt sätt. Longeringen gjorde så mycket, fick honom mjuk och avslappnad förvånansvärt bra. Därefter red jag en stund barbacka för att känna lite, överkänslig men himla fin! Känns så bra dagar som dessa, när man får avsluta ett ridpass då båda två är nöjda och lämna stallet med en superkänsla. Världens bästa ponny!
 
 

Home from Rhodos!

Haft en så otroligt bra vecka med massa mat, massa sol, massa bad och en massa underbara människor! Tack för en helt amazing vecka, längtar redan tillbaka. Skönt att vara hemma, hos min Charlie, min Inter och papi! Ska alldeles strax ut och pyssla om min pålle som har satt en rejäl päls.. Men ska inte klaga, ska ut och försöka njuta av höstens alla färger istället som man trängt bort under en 1 vecka! Bilder och allt kommer sen, pusshej

Lägger ner bloggen för ett tag

Så är det, känner inte att det händer så mycket här i bloggen och vill lägga fokusen på en aning viktigare saker ett tag. Kommer inte starta upp fören efter Rhodostrippen med bestiii, eller senare. Then u guys know, hugs and kisses!!!!!!

Älskade interusen!