Love the way you fill me up with life

 

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on

Dagen har rullat på, skola och fix med pållarna.. Och idag kan jag stolt berätta att pojkvännen tagit körkort!!! Så himla duktig. Är iof alltid stolt över dig John! Så vid 8 kom han och Sigge & hämta upp mig, plocka upp Matte och drog till donken. Sen har vi virrat runt lite överallt, hehe. Mycket lycka denna dag, speciellt för pojkvännen! Tyvärr kan jag inte bjuda på nå bilder, då min lur har bestämt sig för att trotsa.. Well, jag har haft ett himla bra avslut på denna dagen med bra människor, så nu somnar man gott. Godnatt!
Bjuder på en #selfie. Love!!!

Vår värld är sjuk, passa på och njut, imorgon kan det va slut

Det blev ett ordentligt mjölksyrepass idag, för både Inter och mig. Red i hagen, fokus på tvåpunkts/trepunkts för min del och att Inter var framför, under mig och att vi fick in rytm. Det gick över förväntan! Från ca 1min skritt, 2min arbetsgalopp till 2min skritt, 5min arbetsgalopp. Hade även några hinder med, mestadels för att maxa övningen. La även till lite ökningar längs långsidorna, för att sen korta upp emellanåt.

Den här övningen har jag haft väldigt stor nytta av och kommer ha i framtiden när den hunnit ge resultat ordentligt. Den är till för att lära att inte lägga av när det blir jobbigt, utan att fortsätta och jobba igenom det svåra. Det är krävande, för både häst och ryttare och det är inte att bara köra på utan det krävs muskler och viss kondition för att utföra, sen att man inte går över gränsen för mycket så att hästen får överansträngning och skadar sig istället. Det gäller att anpassa sig efter hästen och utöka allt eftersom!

Gick sen en promenad efter att han spolats med kallvatten, 15-20min. Duktiga, lilla pålle!