Love the way you fill me up with life

 

Vår värld är sjuk, passa på och njut, imorgon kan det va slut

Det blev ett ordentligt mjölksyrepass idag, för både Inter och mig. Red i hagen, fokus på tvåpunkts/trepunkts för min del och att Inter var framför, under mig och att vi fick in rytm. Det gick över förväntan! Från ca 1min skritt, 2min arbetsgalopp till 2min skritt, 5min arbetsgalopp. Hade även några hinder med, mestadels för att maxa övningen. La även till lite ökningar längs långsidorna, för att sen korta upp emellanåt.

Den här övningen har jag haft väldigt stor nytta av och kommer ha i framtiden när den hunnit ge resultat ordentligt. Den är till för att lära att inte lägga av när det blir jobbigt, utan att fortsätta och jobba igenom det svåra. Det är krävande, för både häst och ryttare och det är inte att bara köra på utan det krävs muskler och viss kondition för att utföra, sen att man inte går över gränsen för mycket så att hästen får överansträngning och skadar sig istället. Det gäller att anpassa sig efter hästen och utöka allt eftersom!

Gick sen en promenad efter att han spolats med kallvatten, 15-20min. Duktiga, lilla pålle!
 

Storms don't last forever

Skola, sen hem och fixa med hästarna som bättrade på mitt humör som alltid. Underbara dom där! Därefter kom Micke och mamma, som skjutsade mig till John och här stannar jag tills imorgonbitti. Vi var iväg till gymmet för ett tag sen och ja, nu är man ju rätt slutkörd.. Skönt att man kommit igenom första träningspasset, levande. Men som tur är har man de bästa människorna omkring sig så motivationen har hamnat på topp! 
Tänk att en person kan lösa så många tankar och problem på bara några sekunder. Underbara pojkvän!