Pay'n jump

Sanibel skötte sig super, as usual. Trodde att hon skulle kika på något, eftersom vi inte varit i ridhus förut. Absolut inte i ett ridhus, med öppet stall & spegel som täcker hela kortsidan. Ingenting, absolut ingenting kollade Bella på. Var som att "kom igen nu, jag ser bara hinder jag vill hoppa över" & inget annat existerade. Hoppade en lägre höjd för att känna lite, gick jättebra trots att hon var väldigt pigg och studsig till en början. Inga problem alls, testade även på 80 banan som gick bra det också. Hon blir dock lite flack med frambenen & jag tror att hon ville mer än vad hon orkade, egentligen. Massor av guldstjärnor till bebishästen iallafall! Detta känns så himla bra. Vet inte varför filmen blev svartvit..
 
 
 
Inter hoppade 1m, då vi inte riktigt varit igång till 100% så räckte det med att hoppa en bana. Jisses, man skulle kunna tro att han var 3 år och Bella 30.. SÅN SKILLNAD! Var lite konstigt att gå in i det ridhuset, med hästar på sidan om i sina boxar och en kortsida med sin egen spegelbild. Haha, dock väldigt söt så kunde inte låta bli att skratta. Tog det bara lugnt och hoppade fram på 2 hinder & startade sen efter det. Hade bra flyt, trots att jag ville hålla ihop honom mer än låta han bli lång. Det dög, tills jag kom till långsidan med hinder 5 & 6, då det blev stopp på 6 pga. att jag bara hade bromsen i.. Men gjorde en volt och tog om, sen var flytet bra igen! Stjärnponnyn, han är verkligen en riktigt fighter. Min fighter! Film kommer upp när jag fått in på datorn.

Men lugna mäh

Kan ni gissa vem det är som just nu, i detta tillfälle, skriver detta inlägg? Ja men visst är det ju Joohn!  Visste väl att ni kunde ana något.
Blir så trött att att få vänta 2 månader mellan varje inlägg som Yohanna gör, så nu tar jag saken i egna händer. Jag ska bli bloggerska (ja, jag ska könsoperera mig) på heltid!!
 
 
 
 
Eller nej..
Men det hade ni alla gärna sett, right? tänkte väl de, plastig rustning förresten.
Något jag vet är däremot att min pojkvän (de lär bli pojkvän när jag har bytt kön) har galopperat barbacka(!!!) på sin ponny, Interbusis. I mina öron låter det helt jä*** livsfsrligt att göra något sånt barbacka. Är tillräckligt omöjligt med sadel och hela tchotafräset..
 
Själv har jag gått i skolan, legat ute i regn och skruvat på bilar, åkt bil med delarna jag skruvade bort, skruvat dit delarna på min bil, tränat och skrivit här. Mycket man hinner med!
Nu tänkte jag dra betongfejja i kudden och bli en eskimå med hjälp av mitt täcke. Så vi ses buddies, höjj
 
 
ovanför skådar vi en röd kebab in action

Progress is progress, no matter how small

Blev en tripp till Baståsen med Aho, Bella fick följa med även denna gång då Inter fick galoppera igår. Det gick så himla bra! Allt flöt på, hon höll sig på marken och JÄKLAR vilka språng. Fick idag pröva på lite nya hinder & högre. Märktes inte på Bella, utan hon tog allt med marginal & sög tag i hindren ordentligt. Man kan verkligen inte tro att hon är 4 år.. Därför gäller det att inte trappa upp för mycket eller för snabbt, bara för att hon kan. Vill att hon ska hålla sig hel och tycka det är roligt! Nu är det så, att jag har en Pay'n Jump inplanerad på onsdag kväll hos grannen. Därefter blir det bara lunka i skog & mark, jobba mycket med grunderna och försöka bygga på muskler, sakta men säkert. Det känns som en bra plan, då hon gjorde en otroligt bra träning idag. Fina, lilla häst!