Vi kommer alltid att leva, vi kommer aldrig att dö

Blev en tur med Browniebusen nu på kvällen, passade på innan vi snöas in helt & hållet! Lugn och fin, i början. Skrittade fram och tillbaka på grusvägen (som numera ligger under snö). Gjorde många halt-skritt-halt övningar, det börjar han bli grym på! Positiv, glad och ville verkligen göra rätt, som alltid. Första gången vi rider i snöoväder hihi, så är riktigt nöjd över den stund vi var ute idag. Bästa häst!

 
Imorgon drar jag och Inter till Munktorp, för att träffa bästisen med sin fluffhäst & rida ut en sväng! Så imorgon blir det ett bra konditionspass, 6km bara till Munktorp säger det mesta. Ska bli kul, att göra något riktigt annorlunda & massa snö gör det bara så mycke bättre!
 
 
 

Remember why you started

Vaknade upp bredvid pojkvännen, buss till skolan och sluta efter lunch då jag blev klar med allt förra veckan! Det kan jag kalla skön dag. Drog hem till mamma en stund och sen vidare hem till Strömsholm.

Planerat in att rida båda mina stjärnor idag. Inter går som sagt konditionspass, hoppas på att hitta lite djupsnö någonstans. Och Brownie rids på stallplanen samt på grusvägen. Får se om vi tar fram lite socialtränande till bebisen också.

Förresten, staketet som ligger på 130cm i höjd hade Tejpbusen minsann hoppat över medan jag var i skolan, fick jag höra. Dragit ett race efter sitt skutt på grannens åker x antal gånger, nöjde sig sen och lät sig bli fångad av Anna. Och staketet ska han ha tagit sig över stillastående. Damn, har man skaffat sig en hoppglad och galen häst? OHJA! Min söta, knäppa pålle. Inga skador eller liknande, men dags att höja höjden på stängslet (Trodde jag aldrig att jag skulle behöva, haha)

 
brown shy hero - fighting alpha - fälttävlan - galen häst - hoppglad - hoppning
1

My fighter, forever

2007-07-23 ~ 2014-01-25