Resultat Ljuslingsbacke

Att efter en fullspäckad vecka i baståsen, med lägerbarn och hästar, efteranmälde jag mig och Inter till en P90 i Ljuslingsbacke 3 dagar innan. Min kära pojkvän ställde upp som skjuts, som även övningskörde någon dag innan med transport för vår skull. Pengar till anmälning, bensin & allt annat, de fixade sig direkt. Tänk vilka fina människor man har omkring sig!


Dressyrmomentet - 40,7 straff
Helt. Jävla. Galet! Fick en 9:a (!!!!) på inridningen.. Pratat om det så länge, att jag ska minsann sätta en 9:a eller 10:a någon gång på mitt dressyrprotokoll. Och idag, då satte vi den! Personligt rekord i straffpoäng med min stjärna.

Hoppmomentet - 0 fel
Utöver att min hjälte till ponny nollade hoppningen, så måste jag skriva min tabbe som kunde blivit slutet för dagen. Jag, Yohanna Andersson, höll på att missa ett hinder. Den filmen kommer upp när jag lagt in på datorn, så värt att se. I dessa lägen, så fattar man verkligen hur mycket ens fyrbenta vän ställer upp för en & har minst lika mycket vilja dom en själv. Det kunde gått åt helvete pga mig, men istället så tog vi oss runt tillsammans och jag bad min stjärna om förlåtelse runt tusen gånger. Man lär sig av sina misstag, right?

Terrängmomentet - 12,8 tidsstraff
Nu fick vi äntligen testa oss på den stora backen med hinder på toppen! Och massor av andra roligheter. Jäklar vad kul vi hade. Även här så hände det en liten spännande grej. Rider an mot en kombination i vattnet, är då en folksmassa vid b-hindret & alla bara skriker. Jag tappar fokus helt, detsamma gäller Inter och vi får ett stopp på a-hindret. Så onödigt. Andades, tog nya snabba tag och tog det igen. Avklarat! In i mål och jag var så glad, så himla stolt över hur min stjärna levererade.

Efter att ha pratat med överdomaren, som för övrigt såg händelsen vid vattnet, kom rättvisan fram och stoppet togs bort. VI VANN DÄRMED P90 KLASSEN! Vad ska man säga, så mycket tårar, glädje och nervositet på en & samma dag. Det var ett tag sen sist, men är så lycklig att vi är tillbaka. Jag och min prins!