Resultat Baståsen

Dressyrmomentet - 57,2 straff
Ja, vad ska man säga. Små missar här och där, men endå helt okej nöjd efter vårat uppehåll! Han gjorde det jag bad om, så det är min kommunikation som kunde varit en aning bättre. Bra att tänka på till nästa gång!

Hoppmomentet - felfri
Sån himla bra känsla! Sög verkligen tag i varenda hinder och ställde upp som alltid. En felfri runda med ett asbra flyt igenom banan! Fina prinsen.

Terrängprovet - 3,6 tidsstraff
Vet inte hur jag ska beskriva terrängen med annat än lyckorus - från start till mål. Gick som en klocka och tog sig över alla hinder så bra!

Efter samtliga moment så tog min prins och jag en andraplacering i öppna klassen P90 och en DM seger för 3:e året i rad, samt sista. Bästa Interus!!!Bilder från terrängträning
Fotat av min underbara pojke!

23 juni

Började dagen med ett ridpass på Inter, gick fint. Var lite stel och ovillig framåt idag, men tror det kan vara lite träningsvärk. Han var duktig endå! Bytte ponny med Tintin, blev att rida Bettan en stund. Nu känner man ju att armarna fått jobba ordentligt, helt sjukt vad ett litet sto kan ha så mycket vilja. Men fin blev hon till slut, lilla Bettan!

Bella gick även idag, vi red ut en stund jag och Becca innan vi drog ut på Gärdet. Var sååå lugn och fin! Ut på Gärdet sen, där hon blev lite stissig så var bara att smacka fram henne en stund och sen sakta av. Idag var hon en pärla, som var så snäll och avslappnad. Hoppade lite över stocken på slutet, haha.. Vi kom ju över!