Avramling, check!

Började med Brownie, som skötte sig fint i några varv skritt. Lite tittig, men inte värre än så.. Tills en fågel kom och flög runt benen på honom, då jäklar blev det fart! Så försökte hålla mig kvar så länge de gick, men de gick ju inte som jag ville direkt. Flög av, för första gången på honom och det känns ju lite grann i kroppen idag. Sadeln gled då runt, trots att den var spänd, under magen och han fick panik över det såklart. Duktig och smart som han är, stannade han iallafall och jag kunde då spänna av sadeln. Det var bara att klappa & börja om. Gick jättebra, både att sadla, rida, hoppa upp & av.


Sen var det Bellas aka Kittys tur. För första gången, så har vi galopperat och genomfört ett helt ridpass. Har provat lite nytt, så som att rida på hackamore och rida fram henne som bara den. Även när hon börjar ta emot och vill sakta av. De är ju jag som bestämmer hur och när vi ska framåt, right? Så förhoppningsvis börjar hon inse hur det är man ska göra ich inte tvärtom. Fina lilla stumpan!


Inter sist ut, då red jag och Becca ut, hon på Kompis. Skritt och trav, väldigt tjilledill sen gårdagen. Pigg och glad, min älskade lille prins!