4h uteritt

Helt underbar dag med hästarna, 4h uteritt med Inter, Becca/Palle
 

Varför ska man göra det så svårt, när det kan vara så lätt?

Drar ut och blir vägledd idag här i livet av mina trogna vänner.. Nä, men Becca och Pallepålle kommer hit och tar en tur med mig och Inter. De är kul att leta vägar, men roligt och bra att veta vart man kan rida också. Så det är planen idag, sen komma ut på Brownie också! Han var förresten galen igår när jag longerade över en stock. Den hästen kan! Skratttar varje gång han gör något bus, så himla söt och GLAD! Bästa skrutt.
 
 
2012, jag/Inter Becca/Palle

You waste your days away on things so small

Skriver något längre om en stund, ska ut till mina vänner i stallet nu som väntar på mat. Kommer troligtvis stanna där en stund. Kram så länge hörrni!

Inter gick så jääääääädrans bra igår, mycket lek och bus blev det. De behövs också! Red till skogen där våra fina hinder var kvar, i olika vinklar och i både ner-och uppförsbackar hoppade vi dom. Glädjetjuten från Inter gjorde det bara bättre, haha så söt. Tror vi tog en gran på 110, bara för att.. Sånt här jag älskar, att bara ut och göra det som är roligt. Inte sitta och pressa sönder på en ridbana och aldrig bli nöjd. Nej, detta om något är lycka. Motivationen på topp på hästsidan! Brownie fick stretchas och longeras lite grann, snart är vi back on track & kan sätta upp lite nya mål. Bästa, underbara vänner