Dagarna bara går..

Ny häst ✔️ Häst har ramlat bakåt i stegring ✔️ Tappskokompetens ✔️ Jag har ramlat av ✔️ Blivit skallad ✔️ Lösa tänder, sprucken läpp ✔️ Åkt in till akuten ✔️ Varit hos tandläkaren ✔️ Ridit hästar ✔️ Varit med om något sjukt ✔️ Inter har börjar sin behandling ✔️ Träffat världens bästa John ✔️

Mycket har hänt och vet egentligen inte vad som är värst haha! Well, jag lever och det gör hästarna också. Det räknas väl? Nu är jag på g in till stab för att fira syster, första dagen som jag går i shorts OFFENTLIGT. Damn. Nej men de funkar! Vädret går inte att klaga på iallafall, hur underbart som helst. Vi får höras senare helt enkelt kompisar, för nu ska jag drömma mig in i lite låtar ett tag innan bussen stannar i vässan!

It won't be too long 'til we're back as one again

En stressig morgon, men gjorde det bästa utav det och omvandla allt till något positivt. Ibland har man orken! Lärde mig en hel del, glad att jag faktiskt kom iväg endå, då vi under idag och imorgon tappskokompetens. Himla kul och lärorikt, och lite hemskt! Blev hämtad runt kl. 12 av pappa, då jag behövde vara hemma. Runt 1, så kom Sanibel och fam. Randleff! SÅ KUL ATT FÅ TRÄFFA MINA EFTERLÄNGTADE GOTLÄNNINGAR. Som jag saknat dom.
Sanibel då.. ett 4-årigt relativt litet sto som kommer vara hos mig på utbildning, sen får vi se! Ska bli spännande och otroligt kul. Nu står man här, med 3 hästar. Längesen det var så! Inter fick lite nålar av Mårtensson, samt knäcktes lite här och var. Skönt och behövligt för honom. Har glömt att berätta.. Skickade in mananalys för Inter & har fått svar, så förhoppningsvis kommer medlen i veckan! Så tävlingar och träningar är lite på is just nu, tyvärr. Har mina unghästar att jobba vidare med iallafall, tur det!
 
 
Sanibel - brown shy Hero - inters Morio

.