Don't let your dreams just be dreams.

Hola! Dagen har rullat på först med "prova på" dag på Ekeby. Alltså fick elever som ska börja gymnasiet, prova på en dag med oss för att känna efter om de vill börja på Real sen. I övrigt gick ridpasset hur bra som helst! Red Lilly även denna gång och fick en bra känsla, har börjat hitta knapparna nu. Mycket feedback & det stärker mig otroligt mycket. Tänk vad komplimanger får en glad! Tandläkarbesök därefter & checkade av alla tänder igen. Hade ju en incident i våras med en galen häst och lösa tänder.. Heh. Det gick bra, mina framtänder börjar bli rätt så stabila!

Hade bara Brownie och Bella idag, så fixade stallet och hade sen stallmöte. Umgicks med Sofi som var med när jag red Bella barbacka i paddocken, gick super och hon var pigg och glad. SKÖNT! Och därefter släppte vi Brunis i paddocken. Lekte runt som dårar, han och jag. Himla underbart & tro de eller ej, men jag har faktiskt hoppat idag UTAN häst. Någon måste ju vägleda Brownie, haha.. Och det gick, hoppade jag hoppade han. Så det ska vara! Måste sett rätt kul ut. Jag är ju inte världens smidigaste. Imorgon väntar Friends & inomhusfälttävlan! Ska bli så grymt roligt. Nu ska jag vara social med John (alltså kolla PH)
 
 
1

Ny sponsor & besök på akuten..

Händer väldigt mycket när jag inte bloggar har jag märkt, hehe. I tisdagskväll iallafall, så blev det en åktur på Luna. En unghäst jag hjälper till att rida. Gick bra, blev ordentligt virrig bara! Efteråt longerades både Brunis och Bella, som skötte sig bra. Tränade mest med Bella att hon skulle lyssna och ta't lugnt, istället för att mosa på som bara den. Efteråt blev det ändå ett besök hos akuten då jag kände av mycket i ryggen. Visade sig iallafall inte vara något, så nu är jag back on track!

Igår hände det inte mycket i stallet, förutom massor av gos med pållarna. Drog senare till gymmet med Cornelia och John, tungt men visst gick det! Innan vi drog hem, träffade vi Tomas som nu är min nya sponsor. Hur bra som helst! Han äger gymmet och nu kommer även hans namn (Sportcenter) glänsa på min jacka. Johns pappa är min nya PT och sponsringen innebär gratis gym. Väldigt glad och taggad just nu!

.. Och vips, så är det FREDAG! Superkul. Har alla tre hästar idag, även Luna så ska försöka få ihop dagen bra. Ser fram emot en bra helg nu iallafall!

En charmig bild ifrån akuten..

Slow progress, is better than no progress

Hästar tvättade, avspolade och rena. Lorenco (en av ridskolehästarna) fick gå ca 40 min i paddocken, blev mycket träningar på fattningar samt hålla in vänstersidan då den gärna flyter ut. Lorre har ett "traumaben", vi vet inte riktigt vad som hänt honom men sne är han allt! Så det blir svårt för honom att använda det rätt, och inte på hans sätt som han är van vid. Vi får se hur bra det blir, men bättre blir han & har blivit! Mina hästar däremot fick bli ordentligt ompysslade idag, så blir det ett pass imorgon istället. Longering & ridning! Praktiken var rätt lugn idag som ni kanske förstått, bara en häst som behövde motioneras och borstade av alla ridskolehästarna.. Mer tid åt mina fyrbenta vänner!
 
Nu gör jag inte mycket annat, än ligger död i soffan framför PH.. Så mör i kroppen så det är sjukt. Åkte iväg och gymmade med pojkvännen efter stallet, så där har vi anledningen. Att träna MED träningsvärk, är något av det plågsammaste man kan göra. Äsch, no complain. De är rätt skönt (kommer ångra att jag sa det imorgon)..