Don't let your dreams just be dreams.

Hola! Dagen har rullat på först med "prova på" dag på Ekeby. Alltså fick elever som ska börja gymnasiet, prova på en dag med oss för att känna efter om de vill börja på Real sen. I övrigt gick ridpasset hur bra som helst! Red Lilly även denna gång och fick en bra känsla, har börjat hitta knapparna nu. Mycket feedback & det stärker mig otroligt mycket. Tänk vad komplimanger får en glad! Tandläkarbesök därefter & checkade av alla tänder igen. Hade ju en incident i våras med en galen häst och lösa tänder.. Heh. Det gick bra, mina framtänder börjar bli rätt så stabila!

Hade bara Brownie och Bella idag, så fixade stallet och hade sen stallmöte. Umgicks med Sofi som var med när jag red Bella barbacka i paddocken, gick super och hon var pigg och glad. SKÖNT! Och därefter släppte vi Brunis i paddocken. Lekte runt som dårar, han och jag. Himla underbart & tro de eller ej, men jag har faktiskt hoppat idag UTAN häst. Någon måste ju vägleda Brownie, haha.. Och det gick, hoppade jag hoppade han. Så det ska vara! Måste sett rätt kul ut. Jag är ju inte världens smidigaste. Imorgon väntar Friends & inomhusfälttävlan! Ska bli så grymt roligt. Nu ska jag vara social med John (alltså kolla PH)
 
 
1

There are so many beautiful reasons to be happy

Jag som lovade att jag skulle bli bättre.. Aja, vi försöker igen med bloggandet.
 
Dagen började med att Bella fick kolik så det var bara att hålla andan ett bra tag. Veterinären gav henne massor av paraffinolja & hon fick lov att svälta tills idag. Rätt hemskt va? Men så är det, idag mår hon bättre och jag är så tacksam för min underbara vän Sofi & min mamma som var ute och gick med henne igår flera gånger igår, samt idag morse & höll koll på henne. Sånt där som värmer hjärtat på en, omtänksamma människor! Jag och John firade 1 år igår & det var en så himla bra kväll med käk, bio och hotellboende på Valsaren i stan. Så mysigt! Åkte ifrån stan idag runt 12, var till stallet och tittade till hästarna och sen blev det att fira pappa (igen) hos farmor och farfar. Därefter fixade jag och pappa stallet, släppte min bruna sak i paddocken en stund och sen åkte vi hemåt.

Nu gör jag inte speciellt mycket, försöker komma igång med saker som behöver göras och det går ju.. bra!

Idag firar vi 1 år, det är sjukt hur snabbt allting gått.
Från den dagen vi började ses igen, till idag 1 år senare.
 
Han har funnits där för mig i alla lägen, stöttat & kämpat med mig igenom alla motgångar och framgångar.
Han är den personen som aldrig lämnat mig för en sekund, trots mina otroligt många dåliga dagar.
Han har gjort så mycket för mig och mitt mående, mer än någon någonsin kommer att förstå, minst han.
Han är en motivation, en förebild och någon jag ser upp till tusen gånger om.
Vi går igenom allting tillsammans, oavsett! Vad skulle jag göra utan en person som han?
Han är den bästa vännen man kan ha och jag är så glad att just han är min pojkvän.
1 år & jag längtar till hur alla år framöver kommer att se ut. Jag älskar dig John, nu och för all tid 
 

Ny sponsor & besök på akuten..

Händer väldigt mycket när jag inte bloggar har jag märkt, hehe. I tisdagskväll iallafall, så blev det en åktur på Luna. En unghäst jag hjälper till att rida. Gick bra, blev ordentligt virrig bara! Efteråt longerades både Brunis och Bella, som skötte sig bra. Tränade mest med Bella att hon skulle lyssna och ta't lugnt, istället för att mosa på som bara den. Efteråt blev det ändå ett besök hos akuten då jag kände av mycket i ryggen. Visade sig iallafall inte vara något, så nu är jag back on track!

Igår hände det inte mycket i stallet, förutom massor av gos med pållarna. Drog senare till gymmet med Cornelia och John, tungt men visst gick det! Innan vi drog hem, träffade vi Tomas som nu är min nya sponsor. Hur bra som helst! Han äger gymmet och nu kommer även hans namn (Sportcenter) glänsa på min jacka. Johns pappa är min nya PT och sponsringen innebär gratis gym. Väldigt glad och taggad just nu!

.. Och vips, så är det FREDAG! Superkul. Har alla tre hästar idag, även Luna så ska försöka få ihop dagen bra. Ser fram emot en bra helg nu iallafall!

En charmig bild ifrån akuten..