Ny sponsor & besök på akuten..

Händer väldigt mycket när jag inte bloggar har jag märkt, hehe. I tisdagskväll iallafall, så blev det en åktur på Luna. En unghäst jag hjälper till att rida. Gick bra, blev ordentligt virrig bara! Efteråt longerades både Brunis och Bella, som skötte sig bra. Tränade mest med Bella att hon skulle lyssna och ta't lugnt, istället för att mosa på som bara den. Efteråt blev det ändå ett besök hos akuten då jag kände av mycket i ryggen. Visade sig iallafall inte vara något, så nu är jag back on track!

Igår hände det inte mycket i stallet, förutom massor av gos med pållarna. Drog senare till gymmet med Cornelia och John, tungt men visst gick det! Innan vi drog hem, träffade vi Tomas som nu är min nya sponsor. Hur bra som helst! Han äger gymmet och nu kommer även hans namn (Sportcenter) glänsa på min jacka. Johns pappa är min nya PT och sponsringen innebär gratis gym. Väldigt glad och taggad just nu!

.. Och vips, så är det FREDAG! Superkul. Har alla tre hästar idag, även Luna så ska försöka få ihop dagen bra. Ser fram emot en bra helg nu iallafall!

En charmig bild ifrån akuten..