Ljuslingsbacken

Hinder nummer 1
Hinder nummer 3
Backen upp till hinder 4
Hinder nummer 4
Hinder nummer 5
Hinder 6a, b & c.. dock är 6a höger om det här nerhoppet. John då ;)
Hinder 6c
Hinder 7 
Hinder 8a (8b nerhopp)
Hinder 9a & b efter vattnet
Hinder 10
Hinder 11
Hinder 12
Hinder 13, sista hindret

Men jag ville gå längre än så och hamna bland molnen

Dagen började med ett ridpass på min fina bustreåring. Och ja, det var ett tag sen jag red Brownie. Han skötte sig fint, när han lugnat ner sig. Tog en sväng i skritt runt gärdet & det gick hur bra som helst! Blev upphämtad av Evelina sen, då vi i klassen skulle mot Eskilstuna och dissekera hästben.. Och ja, det var riktigt hemskt. Gick dock bättre efter en stund! Så nu har man gjort det också, trodde jag aldrig.
 

Slutade runt 4 och drog då hem, John kom förbi och spred lite glädje. Hihi! Tog Inter på en tur i paddocken, blev lite skutt på stocken & mestadels tränade vi på rytm x antal varv på volt. Var fin och fräsch! Min grymma hjälte. Bella fick också ut och röra på sig, ut i mörkret & red barbacka. Skönt för pinglan att ta det lite lugnt, dock har hon lite andra åsikter om det för det mesta. Imorgon väntar ännu en dag i skolan & ridning när jag kommer hem. Mer än så har jag inte att berätta idag, varit en rätt lugn dag. GODNATT!
 
 

I never dreamed about success, I worked for it

Under fredag eftermiddag drog jag och John, med Inter i släpet, mot fam. Hammer. Hade även fam. Aho till sällskap dit bort. Kom fram sent på kvällen och gjorde inte mycket mer än planerade morgondagen lite grann.
 
Lördagen började redan kl. 04.00 för vår del. På tävlingen så började vi med besiktning, som fick fint. Därefter började vi fixa iordning Inter, sen se till att allt var rent och fint & ladda till dressyren. Man har bara en chans att ge ett första intryck. Dressyren kändes bra, fick till mycket bra och lite mindre bra övergångar. Vår ritt tjänade iallafall in 69% och vi gick in på en fjärdeplats av 21 startande. Han gjorde allt jag bad om, precis som vanligt så jag är himla nöjd nu i efterhand också. Något jag kunde gjort annorlunda, var att inte ha för mycket hand. Med de procenten tjänade vi ihop till 27.8 stilpoäng.
 
Efter dressyren var det bangång inför terrängen. Jag gillar P90 banan där, den är lite klurig och backarna går inte att undvika. Banan var likadan som förra gången, då det satt folk ivägen vid vattenhindret hehe.. Började terrängmomentet vid oväntad tid, vi visste alltså inte när vi skulle starta då det var lite kaos med tider hit och dit för allihopa. Vi dock en okej framridning, hann hoppa något språng och innan de få igång lungorna ordentligt. Starten var bra den här gången, som vanligt kollade till lite på första hindret men därefter SUPER! Han var så fin, kämpade upp för backen som låg i början av banan och hoppade allt annat så fint. Vattenhindret denna gång hoppades utan någon publik ivägen. Gick in på en bra tid, alltså inga tidsfel. Dock ändrades det under natten till söndagen, så fick tydligen 1 tidsfel.. Inget jag orkar tjafsa om! Vi tjänade ihop 38.5 stilpoäng i terrängen, alltså näst bäst resultat och gick in på en andraplats.
 
Söndagen började något senare och även här startade dagen med veterinärbesiktning, utan problem. Den här dagen var så nervös, så jag visste knappt vad jag höll på med eller sa till omgivningen innan jag startade i hoppningen. Eftersom det blev omvänd ordning på resultatlista (som det oftast blir på såna stora tävlingar) så startade vi näst sist. Jag var nervös upp till halsgropen, men kunde dock lugna mig lite efter att John och Natacha pratat med mig. Min tur in på banan & nu skulle jag verkligen ge 110%. Gick in som alla andra med 8 poäng, som gällde att behålla. (minuspoäng för varje tids- och hinderfel) Var i någon bom i början, men hoppade superfint sen. FELFRITT och inom tiden! Jag var redan färdig och skulle komma 2:a i stil-SM, men inte då.. När ettan rev ett hinder (som låg 0,6 poäng ifrån mig) så var det klart. VI VANN STIL-SM 2014!!! Föll ihop och grät på Inters hals, såna rysningar som jag fick. Ryser bara när jag tänker på det, när vi fick på vinnartäcket och leds in till prispallen. Inter blev bäst svenskuppfödda ponnyn i klassen, vi fick rosett för SM och från mountainhorse som sponsrade klassen. Pokal och medajl får jag inte glömma! Man kan inte veta hur det känns, förens man står där själv på förstaplatsen. Red ärevarv och det var verkligen som att sväva på moln. Inters Morio, världens bästa ponny!
 
 
P90 - SM - d-ponny - dressyr - fälttävlan - hoppning - inters Morio - svenska mästerskapen fälttävlan - vinnare av sm