31 783 steg

Ännu en dag på Blädde avslutad. Känns mindre roligt varje kväll att gå till sängs nu när det börjar närma sig de sista dagarna. Deppar inte för det, jag vaknar upp imorgon också & fortsätter med den underbara vardagen jag har här nere.


Dagen har varit rätt så lugn, har ridit ut på Jackson med Sabrina/Arial. Tog en skrittur den vanliga vändan, hur mysigt och trevligt som helst. Därefter åkte vi för att se Clara/Silver på p&j hos Hannes Melin & efter det blev det en tur på Fabbe med Fanny/Z, Sabrina/Bobo & Anna/Klöver. Otroligt skönt att ha såna här dagar ibland också. Viktigt för både ryttare och häst. Fabbe red jag i ridhuset igår och tränade på reflexerna. Han är & kommer bli mer smidig, trots sina 180+.Under kvällen tog jag mig runt den vanliga rundan, på egna ben. Skönt och så mycket bättre när man har allt det fina runt omkring sig. Godnatt skriver jag nu, upp om några timmar igen och starta dagen på bästa sätt - i stallet!
Anna Hassö

Är det så här det känns att va lycklig?

En vanlig morgon med stallfix, därefter frukost och den dagliga förmiddagsvilan för oss som är uppe med tuppen. Mot stallet för att luncha och rida. Clara och jag tog oss en tur ut med "Fabbe" och ett sto jag redan tappat namnet på. Galopperade en sträcka med den stora skimmeln, lovar att det var en annorlunda känsla jäntemot att galoppera min ponny där hemma!


Efter turen med den största i stallet, fick den minsta i stallet komma ut på en skrittur i skogen, en liten d-ponny vid namn "Flippen". Kommer aldrig tröttna på ponnylivet, om jag ska vara helt ärlig.Utöver ridningen, så har det varit en väldigt lugn dag. Det har visats några hästar för kunder och under kvällen har jag, Clara och Fanny hängt hos Challe, en super go' tjej som känner teamet väl! Nu ska jag ta och sova, uppe före tuppen imorgon för att hjälpa Henka knoppa sina hästar samt för att morgonfodra & släppa ut alla hästar.

Skåne, underbara Skåne

Detta livet alltså. Hästar, underbart väder, härlig natur och bra människor omkring sig. Det kan nästan inte bli bättre. Saknar ju allihopa där hemma, inte minst mina egna hästar.

Idag har vi börjat dagen som vanligt. Hästarna får sitt kraftfoder, de tas ut till sina hagar där det finns högar med hö och därefter ska alla boxar mockas samt lösdriften, det ska halmas, fixas nytt vatten i alla hagar samt boxar, gångarna ska sopas och alla grejer ska ligga på sin plats.

Under dagen så har det fixats med hinder när Anna, Henka och tjejerna hoppat. Därefter har jag ridit ut med "Adde", första gången och verkligen en superhäftig häst. Ut runt den vanliga rundan vi har, skritt och jogg. Sedan var det Jacksons tur, hade lite dressyrtrim i ridhuset och jag har fallit lite för hårt för denna häst. Trots att piloten är väldigt ringrostig, så kompletterade han upp mig på allt och hela tiden försöker göra rätt.


Nu under kvällen så har vi spenderat timmar hos Anna med middag. Mysigt som vanligt och kommer inte därifrån utan matkoma. Underbart! Under dagarna har jag även hunnit terrängträna med de andra och tänk att nu kan jag också tävla storhäst i fälttävlan, för äntligen så har kortet tagits för Anna. Överlycklig tjej!
Om jag saknat terrängen? Jag njöt varenda sekund av träningen ska ni veta.Anna Hassö