Skåne, underbara Skåne

Detta livet alltså. Hästar, underbart väder, härlig natur och bra människor omkring sig. Det kan nästan inte bli bättre. Saknar ju allihopa där hemma, inte minst mina egna hästar.

Idag har vi börjat dagen som vanligt. Hästarna får sitt kraftfoder, de tas ut till sina hagar där det finns högar med hö och därefter ska alla boxar mockas samt lösdriften, det ska halmas, fixas nytt vatten i alla hagar samt boxar, gångarna ska sopas och alla grejer ska ligga på sin plats.

Under dagen så har det fixats med hinder när Anna, Henka och tjejerna hoppat. Därefter har jag ridit ut med "Adde", första gången och verkligen en superhäftig häst. Ut runt den vanliga rundan vi har, skritt och jogg. Sedan var det Jacksons tur, hade lite dressyrtrim i ridhuset och jag har fallit lite för hårt för denna häst. Trots att piloten är väldigt ringrostig, så kompletterade han upp mig på allt och hela tiden försöker göra rätt.


Nu under kvällen så har vi spenderat timmar hos Anna med middag. Mysigt som vanligt och kommer inte därifrån utan matkoma. Underbart! Under dagarna har jag även hunnit terrängträna med de andra och tänk att nu kan jag också tävla storhäst i fälttävlan, för äntligen så har kortet tagits för Anna. Överlycklig tjej!
Om jag saknat terrängen? Jag njöt varenda sekund av träningen ska ni veta.Anna Hassö