Gatebil, Mantorp

I fredags var jag och Emelie ut med ett gäng. Hade en bra kväll med sköna människor! Under lördagen så åkte jag och Emelie ner till Mantorp för att hänga med Linus & co. Hade det riktigt trevligt och kul, händelserikt kan man ju lugnt säga! Fick se mycket körning, många bilar och galet folk både under lördag och söndag. Har ändå inte varit utan hästkrafter denna helg, vilket gör att det hela jämnar ut sig!

Bilder från dagarna


Brownie har lärt sig hoppa ut från paddock och in i hagen, hästarna har fått leka vilda ute i skogarna med mig och emelie. Nu ligger vi sjuka framför SAW filmer, vilket är helt okej. Äter godis, dricker pk och planerar inför en lång helg med massor av skoj. Ska bli bättre bloggning!

Två uteritter, fyra hästar

Sitter bänkad framför "heja Sverige" just nu med Emelie, Charlie och pappa. Så fina människor det finns alltså, något ni alla måste kolla på tycker jag. Har ridit ut idag, för första gången här i skogarna. Red först ut på Lukas och Chabo med Emelie, hittade fina och många vägar. Tog sen Inter och Brownie på en kortare tur. Brownie har inte ridits ut på väldigt länge och idag var han lite ostabil. Dock gick det väldigt bra och vi tog en kortare tur, bara runt vallen.

Inter tyckte det var mysigt att komma ut igen, han var lugn och lunkade på med Emelie. Brownie började slappna av mot slutet och var så fin så!