Ridpass på två fina

Söndagsångest? Nej, fint väder och två fina hästar så denna söndag går inte att klaga på!

Gjorde iordning hela stallet på morgonen, sen tog jag ut Brun för en tur runt crossbanan. Lugnt och fick jogga lätt, då det väntar en tempo/terrängträning imorgon på Strömsholm med en del av baståsen! Sett fram emot detta så länge, hoppas att Brun är med på noterna något.

Efter Brun red jag Hillary, ett 4årigt sto. Vi var i paddocken och gjorde mest gas & broms sen några galoppfattningar! Hille är en donna på (idag) 171cm, så det är lite skillnad med min plutt på 158cm. Kommer upp lite mer info senare, men ska iallafall hjälpa till med "lilla" bebisen ett tag framåt. Ännu en unghäst att utbilda, hur kul är inte detta?! Så nu är det två hästar att följa upp, Hillary & Brun.


Whatsoevah

Jag har en rätt så fungerande nacke just nu & förkylningen börjar ge sig, vilket ger energi och möjlighet till att kunna göra annat än att bara ligga i sängen!

Har idag ridit på Brun med Veronica/Paragon, blev en runda ut i skogen och det blev riktigt bra & avslappnade för min häst som var väldigt spänd i början. Han fick helt enkelt varva ner sig genom att kliva över stock och sten. När han är så spänd som han var idag, hamnar han i ett ordentligt flyktbeteende. Det finns inte någonting under en att jobba på utan det är spänt och hästen flyr i princip från sig själv, kort förklarat. När han är i det spända läget är det bara att rida igenom på ett lugnt sätt, försöka forma in i en volt, lägga till innerskänkel och hålla sig kvar. Han var som sagt väldigt bra på slutet & då är inte missarna i början någon större deal!

Annars har jag bara degat i sängen, umgåtts med Jonas & varit på kalas. En lugn lördag med mycket gott. Imorgon väntas mer ridning och förhoppningsvis mår jag ännu bättre då, så ser vi fram emot söndagsångesten & en ny jobbvecka.Min älskade lilla skitunge

Din tid kommer

Allt för länge sen, tänkte att nu får det bära eller brista mitt bloggande. Dock ligger jag i min säng med nackspärr, vilket gör mig väldigt låst, deprimerad och mer tråkig än någonsin. Hoppas på att det släpper så snart som möjligt, har inte riktigt tid för detta nu. 

Mycket har hänt på sistone, lite väl mycket för att jag ska kunna ta in det helt. Några för svåra saker att kunna ta in, att kunna smälta och kunna förklara ordentligt ännu. Även bra saker i det sämre, jag försöker keep that in mind. Ska fortsätta min otroligt händelserika onsdag med Charlie-mys och hålla nacken varm, typ. Annars då? Min bebishäst börjar bli vuxen och kanske har vi en chans att komma ut på fälttävlan i år. Det är min största längtan, för damn vad jag saknar det! Inte varit ute på mer än 1,5 år nästan, om inte hoppa granar och diken i skog räknas..
Ska åtminsone försöka få lite ordning på bloggen så det blir bättre ordning osv, I promise.