Thursday.

Det är sent, jag är trött MEN otroligt jävla stolt över min lilla Brun som idag gjorde sin tredje terrängträning galant. Han förvånar mig varje gång över allt han kan och VILL! Ställer upp otroligt mycket för mig i sketna lägen vi ibland hamnar i, hoppar allt och gör det med glädje. Det om något, gör mig så lycklig inombords.
 
Fick testa på väldigt mycket nytt idag, då vi var på det större gärdet också och hoppade. Annars har jag under dagen fixat stallet och tagit emot hovis som kom imorse, sen har jag bara städat och gjort iordning inför kvällen. Efter träningen så pratade vi lite, om vad vi ska göra framåt och så vidare. Träningen var bara för oss på storhäst denna gång, vilket var motiverande då vi kanske sitter tillsammans om något år med förhoppningsvis ännu fler i teamet, mot vårt första lag SM på storhäst tillsammans! Ett mål som inte är omöjligt.
 
Nu ska jag slänga mig i säng så jag kommer upp i god tid imorgon, har lite att fixa här hemma och göra klart inför lördag då vi gör debut på Enköpings terrängbana. Godnatt folks, hade
 
 

Can't explain all the ways you get me high

Tänkte att jag skulle rida idag men blev inte av alls, då jag insåg att Brun tappat en av sina framskor. Vilken tur i oturen att hovslagaren kommer imorgon! Drog mig hemåt och gjorde iordning kaffe och smoothie istället. Helt okej gott! Nu ska jag inte göra annat än att byta om och dra mig till gymmet, får se om jag hittar på min kompanjon där. Hade
 

..

Sitter just nu med min målarbok och lyssnar musik. Tänkte bara dela med mig lite tankar och så, eftersom det inte blev så mycket skrivet igår efter jag var hos läkaren. Så får vi se hur mycket jag orkar skriva sen, och om i ett annat inlägg.

Ja, de där så kallade läkarna.. Blir så trött på den svenska vården överhuvudtaget. Har inte varit hos någon som sagt ett endaste vettigt ord, never ever. Hur kan det komma sig att man inte kan sköta sitt jobb och komma undan med det så lätt? Lathet och att låta bli att lyssna, bara antar att det är saker och ting som är fel och skriver ut recept till något du inte har, vilket jag fick. Det är irriterande och tröttsamt när man söker hjälp och i princip blir bortföst därifrån så snabbt som det bara går. Tragiskt. Det handlar om andra människors hälsa.
Ta tag i ert jobb eller så har ni ingenting där att göra.

Det är åtminstone det jag får lov att göra hädanefter, komma på benen igen och vara ifrån jobbet en stund. För mitt mående är inte bra och jag försöker hitta en lösning på vad det är för fel på mig, med min kropp. Den vill inte lika mycket som jag vill och egentligen orkar. Den har sagt ifrån ett tag nu, vilket sätter sig i psyket med att jag inte orkar göra saker och det gör mig otroligt deprimerad. För jag vill jobba, jag vill må bra, jag vill känna att jag lyckas. Just nu är det inte så. Jag ska få allting utrett och jag ska komma igen. Jag ska kunna ha mina svackor och motgångar, utan att jag känner att livet är meningslöst och låser in mig på rummet under täcket. Ska klara av utmaningar, ska tycka om mig själv, jag kommer att göra det en dag.

Under 4,5 snart 5 års tid har jag varit sjuk, fysiskt och psykiskt. Jag har på senaste fått gått igenom det värsta som kunnat hänt, motgång på motgång.
Men jag ger inte upp här. Jag har en bra grund med bra människor omkring mig, en bra bit på vägen med de som stöttar upp mig. Ska en dag kunna säga att jag är frisk, till 100% psykiskt. Bara inte idag.