And if we fall lets be strong now

Ska vi bara börja med vädret, hur fint är det inte att sommaren REDAN är här? Det är ändå Sverige, så ta vara på vädret som är nu folks.
 
Vad har jag för mig under dagarna då? Jobbar i vanliga fall, men åkt på något igen så har varit hemma några dagar. Idag är det så mycket bättre med mig, trots rinnande öga och utslag MEN det väntas jobb imorgon! Tur vädret varit på min sida, men det är inte speciellt roligt att behöva vara hemma för man inte är kry. Jobb och slit för att få pengar i fickan, så det är trögt när det inte blir så. Ni som vet, ni vet. Annars har det varit att umgås med Brun och Charlie, mina fyrbenta vänner och druckit en hel del smoothies. Senare väntas träning på Bastis då jag fick en knäpp och anmälde oss till vår första tävling ever nästa helg (!?) så det gäller att båda vi håller oss friska och i toppform nu (så gott det går åtminstone).
 
Ska dra mig till stallet strax, först få i mig något att äta och byta om. Ska få med kamera till träningen ikväll, så hoppas jag att jag kan bjuda på lite nytt här på bloggen. PUSS, vi hörs!