LAG-SM, 2013 - resultat

Dressyrmomentet; Lätt klass 2010, kort bana gräs: 51 straff aka 65,9%
På framridningen kändes allt okej, varken bra eller dåligt, utan okej. Var väldigt nervös, inte åt det bra hållet och de satt i från att visselipan tjöt tills applåderna efteråt. Vad hände här? Det var liksom som om jag var frånvarande hela ritten, thats so not okay. Men en väldigt bra straff/procent, trots detta och är självklart nöjd i efterhand med det, men inte med hur jag red.
 
Hoppmomentet; 95 cm: 4 fel på gräs
Taggad ponny, alltid kul! Men kändes inte som vanligt i de sprången vi tog, fanns inte mycket att göra än att ut på banan och ge det vi hade. Jag höll han, red inte som jag brukade och fick med ett pet som jag tar på mig helt och hållet. Efter petet gjorde vi endå ett bra avslut, trots att petet skruvade sig in i mitt huve.
 
Terrängmomentet; ca 2050 m, idealtid 4,18 min, 20 språng: Ute
Stod emot 1:an och 2:an, men efter galoppsträckan till 3:an så fick vi upp farten. Kände aldrig efter hur känslan var på banan och kom inte ihåg hur jag tänkte, utan denna gång var jag frånvarande.. Det känns hemskt, men så var det. Jag skulle ha ridit, skulle ha skärpt till mig de minuterna. Men att sitta och trycka ner mig såhär, hjälper inte mycket till de resultat vi fick. De är inte bara jag som drabbats av motgången, utan även min kämpe. Så nya tag, med peppning från mina närmsta så blir det så mycke lättare! Vi kan ju det här, de är ju de här vi lever för!
 
"Efter en helg med både motgångar och framgångar, skratt och gråt, så är vi nu hemma från Skåne. Har haft otroligt roliga dagar tillsammans med världens bästa team, ni får allt det svåra kännas så mycke lättare. Ni är bäst, en bättre peppning eller laganda finns inte! Och den här gången hamnade vi på medaljplats efter den avgörande terrängen! Helt sjukt, SM-BRONS 2013"