Don't let your dreams just be dreams.

Hola! Dagen har rullat på först med "prova på" dag på Ekeby. Alltså fick elever som ska börja gymnasiet, prova på en dag med oss för att känna efter om de vill börja på Real sen. I övrigt gick ridpasset hur bra som helst! Red Lilly även denna gång och fick en bra känsla, har börjat hitta knapparna nu. Mycket feedback & det stärker mig otroligt mycket. Tänk vad komplimanger får en glad! Tandläkarbesök därefter & checkade av alla tänder igen. Hade ju en incident i våras med en galen häst och lösa tänder.. Heh. Det gick bra, mina framtänder börjar bli rätt så stabila!

Hade bara Brownie och Bella idag, så fixade stallet och hade sen stallmöte. Umgicks med Sofi som var med när jag red Bella barbacka i paddocken, gick super och hon var pigg och glad. SKÖNT! Och därefter släppte vi Brunis i paddocken. Lekte runt som dårar, han och jag. Himla underbart & tro de eller ej, men jag har faktiskt hoppat idag UTAN häst. Någon måste ju vägleda Brownie, haha.. Och det gick, hoppade jag hoppade han. Så det ska vara! Måste sett rätt kul ut. Jag är ju inte världens smidigaste. Imorgon väntar Friends & inomhusfälttävlan! Ska bli så grymt roligt. Nu ska jag vara social med John (alltså kolla PH)
 
 
1
Elin ström

Söker du medryttare? Eller vet du någon som gör det?

Svar: Det gör jag egentligen inte, men skriv ett mail till yohanna.andersson@hotmail.com om vad du söker för häst och vad du har för erfarenheter :)
Yohanna Andersson