Det är väl klart man undrar, när man står där med ångest över ingenting

En fullspäckad helg är nu slut. Imorgon återstår den sista HELA jobbveckan! Hurra. Därefter blir det inte förens nästa år, hur nära är det ens?

Varit hemma och varit borta. Sushi har jag gjort själv för första gången och inte var det sista! Så ni som älskar sushi lika mycket som mig och behöver en kock, CALL ME. Var in till Ikea med John igår och handlade lite saker, därefter blev det hem och fixa stall. Brunis tog jag ut en sväng på lisjöbanan. Så duktig så! Sen kom bästavännen över och umgicks, slog in lite julklappar och så 🎅🏼


Idag har det varit massor av städning och pyssel (ja, ensam alltså..) men har varit skönt att få ut energi på annat än ångest och tankar för ett tag. Var sedan till stallet för att fixa och rida Brunis, som idag fick göra mycket galoppjobb. Spänd som bara den, men till slut släppte allting. Så skönt att få känna på lite fart igen. Saknar fälttävlan som bara den just nu..
Ja, nu sitter jag bara vid datorn och myser med Charlie, ska försöka sova strax så jag är pigg imorgon. Hoppas er helg varit bra folks!