Dagen vi alla väntat på..

Idag är det den 13e maj, idag är det den dagen vi alla kämpat för i 3 år. Vad är det jag pratar om? Jo, dagen då vi gör och har gjort vår hästskötarexamination!

Jag sammanställer dagen kort. Det har varit mycket nerver, mycket skratt och en hel del spänning i luften. MEN vi alla genomförde allt! Vi började med ett prov om olika saker inom foder & häst. Därefter blev vi tilldelade varsin nummerlapp och häst, gjorde iordning varsin häst och gick till ridhuset för ridprov. Efter det visade vi vår häst för hand och gjorde sen iordning för longering. Mycket att hålla reda på och tänka på, men kändes ändå okej allting.

Därefter tog vi allihopa lunch och pratade om allt, peppade upp varandra och tog nya tag till de teoretiska proven som var efter lunch. Några av oss gjorde först ett foderprov, alltså olika frågor om foder på papper. Sedan gjorde vi stallprov och tog först varsin häst som vi knoppade och lindade ben på och efter det lite frågor om utrustning och lite annat.

Ni förstår inte hur snabbt tiden gick, helt plötsligt så var resultaten klara och vi skulle nu få reda på hur det gått. Jag som var nummer ett, fick gå in först och höra om mitt resultat. De frågade om hur jag kände och hur jag tyckte allting gått, vilket var väldigt svårt för mig att säga då det kändes lite blandat..
JAG BLEV GODKÄND OCH ÄR NU DIPLOMERAD HÄSTSKÖTARE! 
hästskötarexamen