Som ett stort jävla solsken

Min morgon bestod av mockning, vilket var mysigt (ja, ni läste rätt) och skönt att bara pyssla i stallet ett tag. Drog hem, väckte Emelie och åt frukost. Vi drog in till stan för att handla hem massa till helgen, då inflyttningsfesten är. Det blir!

Drog till stallet efter stan för att stimulera min fyraåring. Han var lite trött idag (Äntligen!!!) och skötte longeringen riktigt bra. Galoppfattningarna sätter han bra, men att hålla koll på benen är svårare. Vilket gör att extra mycket avsaktninngar får göras för att få till rätt galopp. Efter longeringen, hoppade jag upp  eftersom han var väldigt avspänd idag och jag kände direkt den där riktigt BRA känslan. Den där känslan du får när du ger sig in på något och känner "idag, så klarar jag fan allt". Den känslan hade jag och satt i resten av ridningen.

Jag flyttade lätt, speciellt undan högerskänkeln då högervarv är det värsta. Det är svårt att ställa ordentligt men blir bättre och bättre. Så avspänd och fin häst jag hade idag! Imorgon får han gå över lite bommar vid longering, sen får vi se om jag rider, beroendes på honom. Nu under kvällen har vi bara hängt i garaget i Hallsta med Linus, kollat PH & bara snackat skit som vanligt, skönt.