Whatsoevah

Jag har en rätt så fungerande nacke just nu & förkylningen börjar ge sig, vilket ger energi och möjlighet till att kunna göra annat än att bara ligga i sängen!

Har idag ridit på Brun med Veronica/Paragon, blev en runda ut i skogen och det blev riktigt bra & avslappnade för min häst som var väldigt spänd i början. Han fick helt enkelt varva ner sig genom att kliva över stock och sten. När han är så spänd som han var idag, hamnar han i ett ordentligt flyktbeteende. Det finns inte någonting under en att jobba på utan det är spänt och hästen flyr i princip från sig själv, kort förklarat. När han är i det spända läget är det bara att rida igenom på ett lugnt sätt, försöka forma in i en volt, lägga till innerskänkel och hålla sig kvar. Han var som sagt väldigt bra på slutet & då är inte missarna i början någon större deal!

Annars har jag bara degat i sängen, umgåtts med Jonas & varit på kalas. En lugn lördag med mycket gott. Imorgon väntas mer ridning och förhoppningsvis mår jag ännu bättre då, så ser vi fram emot söndagsångesten & en ny jobbvecka.Min älskade lilla skitunge